Thu 8.7. at 10.00
Fri 9.7. at 10.00
Duration 4 h / päivä
  • Music
  • Festival talks

Biisiklinikka 

Vapaa pääsy, ennakkoilmoittautuminen

Kiinnostaako biisien kirjoittaminen? Haluatko ottaa kantaa ympäristökriisiin musiikin avulla? Kaksipäiväisellä biisiklinikalla to 8.7 ja pe 9.7. klo 10-14  kirjoitetaan rajatussa ajassa ympäristöaiheisia biisejä. Apuna biisinteossa ovat Litku Klemetti ja Soul  Valpio. Halutessasi voit osallistua työpajassa myös biisikilpailuun ja päästä esittämään uuden kappaleesi Lounaispuiston lavalle lauantaina 10.7.!

Biisiklinikka on tarkoitettu kaikentasoisille lauluntekijöille. Suosittelemme osallistumaan biisiklinikalle pareittain, mutta yksin tai oman bändin kanssa osallistuminen on myös mahdollista. Mukaan klinikalle mahtuu yhteensä noin 30 henkilöä. Olemme kaikkiin ilmoittautuneisiin erikseen yhteydessä sähköpostitse. Ilmoittautuminen päättyy 5.7.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

 

  • Litku Klemetti

    Litku Klemetti on kuhmolaislähtöinen ja Keski-Suomeen kotiutunut musiikintekijä. Klemetin musiikki on omaehtoista ja eri vuosikymmenten popista vaikuttunutta. Litku on julkaissut yhtyeineen jo kuusi albumia, joista uusin, Kukkia muovipussissa, ilmestyi 2021 maaliskuussa. Se oli loikka discon ja elektronisen musiikin maailmaan. Tällä hetkellä Litku nojailee pianoon ja viimeistelee seuraavan levyn sävellyksiä.

  • Soul Valpio

    Ossi “Soul” Valpio on tuttu jo 2000-luvun alusta Urbaanilegendasta sekä viime vuosina mainetta niittäneistä Soul Valpio Bandista ja Toistuvista Yllätyksistä. Valpio on vajaan 20 vuoden uransa aikana tehnyt runsaasti monipuolisia projekteja hiphop-kulttuurin parissa. Kulttuuriyhdistys TUFF!:in toiminnanjohtajana ja DJ:näkin tunnettu artisti opettaa hiphop-kulttuurin arvoja sekä työkaluja lapsille ja nuorille ympäri Suomea. Valpion vahvuutena on saada ihmisistä energiaa, osaamista ja valmiita teoksia ulos.