Wed 7.7. at 15.00
Thu 8.7. at 15.00
Fri 9.7. at 15.00
Sat 10.7. at 15.00
Sun 11.7. at 15.00
Sun 11.7. at 18.00
Tue 13.7. at 18.00
  • Children's Summer
Mäki-Matin perhepuisto, Jyväskylä

Lastenteatteri Pikku-Sohvi: Tatu ja Patu, syömään!

Sami Rannila (dramatisointi), Erika Hast (ohjaus), Anniina Saari (puvustus ja maskeeraus), työryhmä (lavastus), Tarja Matilainen (tuottaja), Erika Hast ja Juha Valkama (rooleissa). Perustuu Aino Havukaisen ja Sami Toivosen lastenkirjaan Tatu ja Patu, syömään!

 

Kesällä 2021 Mäki-Matin perhepuisto muuttuu Outolan ruoka- ja juomatieteelliseksi tutkimuskeskukseksi. Tutkijat Tatu ja Patu ovat veljekset Outolasta ja johdattavat kaikki syömistä, juomista tai ruokailua suunnittelevat tai jo toimintoja harrastaneet katsojat ruuan kiehtomaan maailmaan. Oletko aina syönyt ruokasi väärin? Mietitkö päivittäin, mistä ruoka tulee ja minne se menee? Tämä näytelmä on sinulle, joka olet joskus syönyt tai ajatellut ruokaa. Tatu ja Patu saapuvat kesällä avuksesi ja ratkaisevat kaikki syömiseen liittyvät mysteerit.

Tatu ja Patu, syömään! on musiikkipitoinen lastennäytelmä, joka perustuu Aino Havukaisen ja Sami Toivosen suosittuihin lastenkirjoihin. Lastenteatteri Pikku-Sohvi on jyväskyläläinen pieni ammattiteatteri, joka tarjoaa laadukasta ammattiteatteria turvallisessa ja esteettömässä ympäristössä aivan kaikille. Tatu ja Patu, syömään! on teatterin kolmas lastenteatterituotanto (Viirun ja Pesosen kesä 2019, Maukka ja Väykkä ja syntymäpäivä 2020). Esitys nostaa esiin kotimaisuuden ja vastuullisuuden teemat ruoan ja ainutlaatuisen elinympäristömme näkökulmasta.