7.4.2021

Jyväskylän Kesän 2021 vapaaehtoishaku on avattu

Etsimme jälleen ystävällisiä ja palvelualttiita henkilöitä vapaaehtoisiksi Jyväskylän Kesään! Edessämme on nyt jo 66. perättäinen festivaali, joka järjestetään 7.–13.7.2021. Festivaalin onnistuminen on paljolti kiinni vapaaehtoisten työntekijöiden arvokkaasta työstä.

Vapaaehtoisille on tarjolla tehtäviä esimerkiksi roudauksen, somistuksen, lipunmyynnin ja siivouksen parissa. Vapaaehtoiset saavat kiitokseksi työstään päivittäiset ravintolaruokailut, festivaalipaidan, eksklusiivisen Jyväskylän Kesä- tuotteen ja päätösillanvieton. Toivomme vapaaehtoisilta täysi-ikäisyyttä. Tehtäviin valituilta odotamme reipasta otetta sekä työhön sitoutumista.

Huom!

Vapaaehtoishakulomakkeessa on ollut häikkää 31.3.-14.4. välisenä aikana, eivätkä tänä aikana lähetetyt vapaaehtoishakulomakkeet ole valitettavasti saapuneet meille perille.

Mikäli olet hakenut vapaaehtoiseksi yllämainittuna aikana, kiitämme kiinnostuksesta ja pyydämme ystävällisesti täyttämään vapaaehtoishakulomakkeen uudestaan jotta tietosi saapuvat perille. Pahoittelut tästä aiheutuneesta vaivasta!

Lue lisää vapaaehtoisena työskentelystä ja hae mukaan tästä.