Info

Lippuja myyvät

Jyväskylän Kesän lippumyymälä

Tämä sivusto verkossa myy lippuja kaikkiin esityksiin joka päivä, ympäri vuorokauden.

Festivaaliviikon lippumyymälä 7.–13.7. Seminaarinkatu 13 (Kulttuuritalo Villa Rana), Jyväskylä. Joka päivä klo 12–18, puh. 050 464 6025. Lippumyymälässä käy korttimaksu ja kulttuurisetelit (SmartumPay, Eazybreak, e-Passi).

Tiedustelut:
liput@jyvaskylankesa.fi

 

 

Lippupiste myy lippuja osaan Jyväskylän Kesän tapahtumista, erityisesti paikkanumeroituihin katsomoihin (mm. yliopiston päärakennuksen juhlasali). Verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden.

Lipunmyynnin puhelinpalvelu 0600 900 900
(2€/alk.min+mpm/pvm) ma–pe klo 9–17

Liput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen myyntipisteissä sekä R-kioskeissa kautta maan. Alennuskortit käyvät vain täyden palvelun myyntipisteissä.

Lippupisteen myyntipisteitä Jyväskylässä:

• Prisma Seppälän info, Ahjokatu 7. Täyden palvelun myyntipiste.
Joka päivä klo 7–23, puh. 010 767 3100

• K-Citymarket Keljon info, Kylmälahdentie 6. Täyden palvelun myyntipiste.
Ma–la klo 8–21, su klo 10–20, puh. 010 538 3200

• R-kioskit, aukioloajat vaihtelevat

Ovilipunmyynti:

Jyväskylän Kesän tapahtumapaikoilla myydään lippuja alkaviin esityksiin tuntia ennen esitysten alkua. Ovilipunmyynnissä käy vain korttimaksu.

Lippuvaihtoehdot

  • peruslippu
  • eläkeläislippu
  • opiskelija/työtön/siviilipalv.hlö/varushlö/alle 18-vuotias

 

K-Plussa-kortilla kymmenen prosentin alennus merkityistä tapahtumista. Ostoista ei saa Plussa-pisteitä. Vain ennakkomyynnissä. Saatavilla Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille alennuksia merkityistä tapahtumista. Etuhintaisia lippuja rajoitettu määrä 30.6. saakka. Edut löydettävissä KSOP:n omissa markkinointikanavissa.

Jyväskylän Kesän lahjakortti ostettavissa Lippupisteen toimipisteistä. Lahjakortille voi ladata 10–100 euron summan käytettäväksi Jyväskylän Kesän tapahtumiin. R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakorteilla.

SmartumPay, ePassi ja Eazybreak ovat käytössä festivaalin lippumyymälässä ja ovimyynnissä. Jyväskylän Kesän verkkokaupassa maksuvälineenä arvoseteleistä käyvät Smartum ja EazyBreak. Useimmat arvosetelit käyvät maksuvälineenä Lippupisteen myyntipisteissä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippupisteen verkkokaupassa. R-kioskit ottavat maksuvälineenä vastaan seuraavat sähköiset maksuvälineet: Smartum Saldo Mobiili, Ticket Mind&Body, Ticket Duo, Edenred, Eazybreak ja ePassi.

Esitteessä ja verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät Lippupiste Oy:n tai Liveto Group Oy:n palvelumaksun (1,50–4,50 € / lippu). Alennuksia ei voi yhdistää. Pääsylippuja ei
lunasteta takaisin. Muutokset esitteen tietoihin ovat mahdollisia. Mikäli tilaisuus joudutaan perumaan, ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Majoitu

Jyväskylän Kesän vieraat majoittuvat Urban Hotel Versossa tai Finlandia Hotelli Albassa etuhintaan!

Majoitu Versossa

Hotelli Verso on moderni urbaanihotelli vahvoilla perinteillä ja ensiluokkalaisella osaamisella. Kaupungin parhaalla paikalla sijaitseva hotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä kaupungin sykettä ja inhimillisiä kohtaamisia – persoonallisuutta ja paikallisuutta.

Puistojuhlien aikaan 8.–10.7. tarjoamme yhdessä Urban Hotel Verson kanssa festivaalipaketin hintaan 250 € kahdelta per yö tai 163 € yhdeltä per yö.

Puistojuhlat-majoituspaketti sisältää:

  • Yöpymisen standard-huoneessa Urban Hotel Versossa
  • Kolmen ruokalajin illallisen Verso Baari & Keittiössä
  • Yhden päivän lipun Puistojuhliin

Festivaalipaketti on varattavissa 7.7. klo 12:00 asti verkosta koodilla PUISTO21 tai suoraan vastaanotosta info@hotelliverso.fi tai 014-333 999.

Varaa Puistojuhlat-paketti tästä

Saavutko Kesään pidemmäksi aikaa? Koodilla JKLKESÄ majoitut Urban Hotel Versossa etuhintaan 106€/1hh ja 119€/2hh per yö koko festivaaliviikon ajan, 7.–13.7.

Varaa majoitus Versoon tästä

Majoitu Albassa

Viihtyisä Finlandia Hotelli Alba sijaitsee upealla paikalla aivan Jyväsjärven rannalla. Majoitu Albassa Puistojuhlien aikaan 8.–10.7. etuhinnoin. Mattilanniemen rauhallisista järvimaisemista kävelet Lounaispuistoon hetkessä. Vieressä sijaitsevat Alvar Aalto museo, Jyväskylän yliopiston Agora- rakennus ja muita tiedekuntia. Rantaraittia pitkin on kävelymatka Jyväskylän keskustaan.

Finlandia Hotelli Alban etuhinnat Puistojuhlien asiakkaille:

  • Yhden hengen Economy huone 80€/yö/huone
  • Kahden hengen Standard huone 99€/yö/huone
  • Yhden hengen Superior huone 99€/yö/huone
  • Saunallinen Junior Suite kahdelle 165€/huone/yö

Varaukset suoraan hotelliin P. 014 636 311 tai info(at)hotellialba.fi. Mainitse varatessasi Jyväskylän Kesän Puistojuhlat.

 

Turvallisuus Jyväskylän Kesässä

Jyväskylän Kesän yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on etusijalla. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja varmistamme osaltamme turvallisen osallistumisen festivaalin tapahtumiin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että varaudumme rajoittamaan esitysten kävijämääriä ja varmistamaan turvavälit sekä järjestämään tapahtumia osin tai kokonaan etätoteutuksina. Tapahtumat järjestetään, mikäli se on turvallista.

Tapahtumapaikkojen henkilökunta ja opasteet muistuttavat turvaetäisyyksistä. Sisätapahtumien yleisömääriä on rajattu, ja yleisön turvaetäisyyksistä huolehditaan lisäksi katsomoiden järjestelyillä. Ulkotapahtumissa osallistujilla on tarvittaessa mahdollista ottaa etäisyyttä toisiinsa. Jonotusta ja ruuhkia vältetään Jyväskylän Kesän tapahtumissa, ja mikäli jonoja syntyy, turvaväleistä pidetään huoli.

Jyväskylän Kesän tilaisuuksissa huolehditaan hyvästä hygieniatasosta. Tapahtumissa on tarjolla käsidesiä sekä kertakäyttökäsineitä. Useimmissa tapahtumapaikoissa on tarjolla myös käsienpesumahdollisuus. Pintoja sekä käsidesipulloja puhdistetaan säännöllisesti. Jyväskylän Kesän tapahtumissa on maskisuositus. Ethän tule tilaisuuksiin sairaana. Festivaalin henkilökunta työskentelee ainoastaan terveenä.

Suosittelemme ostamaan Jyväskylän Kesän tapahtumaliput ennakkoon. Tänä vuonna Jyväskylän Kesän ovilipunmyynnissä käy vain korttimaksu. Keräämme lipunoston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot, jotta mahdollisessa altistumistapauksessa kaikki osallistujat saadaan tavoitettua. Ennakkoon asiakastiedot kerätään Jyväskylän Kesän verkkokaupassa sekä Lippupisteen toimipisteissä. Festivaalin ovilipunmyynnissä asiakkailta kirjataan ylös nimi ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Nämä tiedot hävitetään kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Festivaalin työntekijät perehdytetään festivaalin koronaturvallisuusohjeistukseen. Sisällä tapahtuvissa tilaisuuksissa lipunmyyntihenkilökunnalla on käytössä suojavisiirit tai maskit sekä suojahanskat. Henkilökunnallamme on maskisuositus.

Jyväskylän Kesä seuraa aktiivisesti koronatilannetta, ja tarvittaessa päivitämme festivaalin koronaturvallisuussuunnitelmaa.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme festivaaleilla!

Kartta