17.6.2021

Muutos ohjelmistoon: Lehtojärven Hirvenpää la 10.7. siirtyy Vakiopaineeseen

Lehtojärven Hirvenpään konsertti la 10.7. klo 20 siirtyy Vakiopaineeseen (Kauppakatu 6). Tapahtuman aikaan siirto ei aiheuta muutoksia, ja jo ostetut liput käyvät sellaisenaan sisäänpääsyksi. Konsertin ikäraja on 18 vuotta.

Lehtojärven Hirvenpää on uuden ajan tango-orkesteri Suomen Lapista. Yhtye sai alkunsa, kun Väärä Raha -yhtyeestä tuttu Jaakko Laitinen ja monien musiikkilajien parissa taituroinut haitarivirtuoosi Harri Kuusijärvi löivät päänsä yhteen ja alkoivat työstää uusia lauluja.

Syntyi levyllinen lopun aikojen populäärimusiikkia, jossa Harri Kuusijärven progressiivisen iskelmällisiä sävellyksiä maustavat Jaakko Laitisen elämän ja todellisuuden rakenteita tutkivat sanoitukset. Yhtyeen esikoisalbumi noteerattiin Teosto-palkintoehdokkuudella vuonna 2020.

Liput konserttiin myynnissä täällä.