29.6.2021

Jesse Markinin keikka peruuntuu, paikkaamaan Litku Klemetti

Jesse Markin on joutunut perumaan esiintymisensä Puistojuhlissa bändin aikataulusyistä johtuen. Onneksemme Puistojuhlien torstaihin paikkaamaan saapuu aivan upea live-esiintyjä: Litku Klemetti! Litku Klemetti

Litku Klemetti on noussut viime vuosien aikana marginaalista suomalaisen musiikin arvostetuimpien tekijöiden joukkoon. Uudella, korona-aikana syntyneellä Kukkia Muovipussissa -levyllään Litku sukeltaa suomidiskon elektroniseen maailmaan. Aluevaltaus on vakuuttava ja lopputuloksena on meidän ilonamme levyllinen upeita, riemastuttavia diskobiisejä. Puistojuhlissa kuullaan toivottavasti näitä uusia kappaleita koko bändin soittamana. Tervetuloa Puistojuhliin, Litku! Litku Klemetti esiintyy Puistojuhlissa torstaina 8.7. klo 19:30. Katso koko Puistojuhlien aikataulu täältä.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa mahdollista pettymystä. Halusimme pitää Jesse Markinin ohjelmistossamme, joten artisti on jo kiinnitetty kesän 2022 Puistojuhliin.

Liput Puistojuhliin ovat myynnissä Jyväskylän Kesän nettisivuilla ja Lippupisteen kanavissa.