ke 7.7.ti 13.7.
  • Näyttelyt
Jyväskylän taidemuseo, Jyväskylä

Jyväskylän taidemuseon näyttelyt

Ti–su 11–18
Liput 8/6/4 €

Jyväskylän Kesän kävijät pääsevät Suomen käsityön museon, Jyväskylän taidemuseon ja Keski-Suomen museon näyttelyihin veloituksetta festivaaliviikon ajan  7.–13.7. Edun saat näyttämällä museon lipunmyynnissä Jyväskylän Kesän pääsylippua tai kuvaa festivaalista.

 

Kati Immonen: Korpi vastaan puutarha
4.6.–5.9.2021

Kati Immonen uudistaa rohkeasti akvarellimaalauksen perinteitä. Rehevissä maalaussarjoissaan Immonen tarkastelee ihmisen ja luonnon suhdetta. Uusissa teoksissa ihmiset ovat kadonneet ja luonto on vallannut ihmisen jälkeensä jättämät rakennelmat. Vehreää elinvoimaa uhkuvat maalaukset eivät povaa maailmanloppua vaan paratiisia.

 

to 8.7. klo 16.30 Keskusteluopastus näyttelyyn. Oppaana kasvitieteilijä, FT Minna-Maarit Kytöviita.

Opastetulla kierroksella kasvitieteilijä, FT Minna-Maarit Kytöviita tekee havaintoja Kati Immosen näyttelystä kasvitieteilijän näkökulmasta ja keskustelee yleisöä kiinnostavista aiheista metsän ja puutarhan liepeiltä. Vapaa pääsy!

 

Kuva: Kati Immonen, Adventure, Sarjasta Monument, 2020, EMMA Espoon Modernin taiteen museo. Kuva: Vesa Aaltonen

 

Emma Luukkala
Galleria 22.6.–5.9.2021

Emma Luukkala (s. 1992) käsittelee elämäniloisissa teoksissaan arkea, kotia ja sotkua. Luukkalan käyttämät tekniikat liukuvat perinteisestä tempera- ja öljymaalauksesta esinekollaaseihin. Teoksia yhdistää vahva käsinkosketeltavuuden tuntu sekä leikittely litteän ja kolmiulotteisen rinnastuksilla. Näyttely toteutetaan yhdessä Kulttuuriluotsien kanssa.

 

Ohjelmalehden tiedoista poiketen Meeri Koutaniemen näyttely on siirtynyt myöhemmäksi.